Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Aanmelden

Waarom Jobnews?Een baan vinden is makkelijker, als je minder hoeft te zoeken!

 

Beste Kandidaat,

Gemiddeld zit je 8 uur per dag op je werk. Dat duurt erg lang als je het niet naar je zin hebt. Daarom is het van belang dat je een baan vindt die bij je past. Een baan met doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in een werkomgeving waar jij je goed voelt.

De ideale werkgever is misschien al op zoek. Maar hij moet je wel kunnen vinden. Daarom kun je bij Jobnews je CV plaatsen. Wanneer een werkgever een vacature bij ons plaatst krijgt hij een overzicht van geschikte kandidaten. En kan hij/zij contact met je opnemen. (dit geldt ook voor Recruiters die voor grote bedrijven op zoek zijn naar geschikt personeel)

Daarnaast is het zo dat je jezelf kunt aanmelden bij onze vacature e mail service. Eén keer per week krijg je dan een mail met vacatures die bij je zoekprofiel passen. Waar je op kunt reageren. En natuurlijk kun je altijd zelf zoeken in onze vacaturebank.

Kortom wij helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging!

Succes!

 

Met vriendelijke groet,

Het jobnews team.

 

PS: Jobnews is aangesloten bij het Kluwer netwerk, dit betekent dat wij ook vacatures plaatsen uit de vakbladen van Kluwer. (dit zijn vaak banen met een zeker niveau)